Datanomi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistotuotannon osaamisala

Pidätkö käytännönläheisestä työskentelystä tietokoneiden parissa? Haluatko tietää mitä kaikkea teknistä osaamista nettisivujen ja sovellusten takana on? Haluatko hyvät työllistymismahdollisuudet? Haluatko valmistua nopeasti uuteen ammattiin?

Saamelaisalueen koulutuskeskus toteuttaa datanomikoulutuksen Inarissa uusissa toimitiloissa. Mikäli sinulla on muu tutkinto tai lukio käytynä, on opinnot mahdollista suorittaa kahdessa vuodessa tai alle.

Koulutuksessa kehität tietoteknistä osaamistasi ja mahdollistat itsellesi paikan työmarkkinoilla. Haluatko tehdä työksesi suunnittelua, ohjelmointia, asiakaspalvelua tai myyntityötä tietokoneiden parissa? Koulutuksen osaamisalana on ohjelmistotuotanto. Opiskelu on konkreettista työskentelyä tietokoneilla. Opit ohjelmistokehitystä, esim. pelien ja www-sovellusten ohjelmointia sekä erilaisten hyötyohjelmien asentamista ja käyttämistä.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto mahdollistaa myös hakeutumisen jatko-opintoihin, esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Voit asua opintojesi aikana Inarin opiskelija-asuntolassa maksuttomasti. Oppilaitos järjestää opiskelijoille myös päivittäisen kuljetuksen Ivalosta Inariin.

Tutustu Saamelaisalueen koulutuskeskuksen www-sivuihin ja jätä hakemus. Nähdään Inarissa!

 

Tutkintonimike

Datanomi

Alkaa

Koulutus ei ala syksyllä 2019.

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Lisätietoja
Tea Niemelä

Tea Niemelä

opinto-ohjaaja, erityisopettaja 040 723 7201 tea.niemela@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

040 707 3793 opintotoimisto@sogsakk.fi