SAKK:n 40-vuotisjuhlat
EtusivuTietoa meistäAjankohtaistaSAKK:n 40-vuotisjuhlat
14.9.2018

SAKK:n 40-vuotisjuhlat

Avoimet_ovet.jpg

Saamelaisalueen koulutuskeskus viettää 40-vuotis juhlapäiväänsä tiistaina 25.9.2018. Oppilaitoksen Inarin toimipaikassa on juhlapäivänä avoimet ovet klo 12.00-15.00 ja yleisölle avoin muisteluseminaari Lassinkodassa klo 13.00-15.00

. Muisteluseminaarissa muistellaan oppilaitoksen värikkäitä vaiheita ja siellä myös julkistetaan oppilaitoksen historiikki. Juhlapäivänä järjestetään saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen auditoriossa kutsuvieraille tarkoitettu pääjuhla, joka streamataan yleisölle klo 9.30‒11.00 osoitteessa http://www.sogku.fi/live/
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
virtuaaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulussa opinnot suoritetaan etäopintoina erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää