Valikko
Garraduodji kirjasta on ilmestynyt toinen painos
EtusivuTietoa meistäGarraduodji kirjasta on ilmestynyt toinen painos
15.8.2018

Garraduodji kirjasta on ilmestynyt toinen painos

Garraduodji_kansi_V7.jpg

Kirja on pohjoisaamenkielinen.

Garraduodji kirjaa voi ostaa Duodji Shop liikkeestä Inarista ja sitä myydään myös heidän nettikaupassa https://www.duodjishop.fi/. Kirjaa on pienissä määrin täydennetty ja siinä on mukana myös ammattisanastolista. Sanastolista on nähtävillä myös Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kotisivuilla osoitteessa http://www.sogsakk.fi/fi/Garraduodji. Kirjan on tuottanut  Saamelaisalueen koulutuskeskus ja toimittanut Jouni S. Laiti.
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää