Valikko
Haku vuoden 2023 erä- ja luonto-opaskoulutukseen alkaa 25.10.
EtusivuTietoa meistäHaku vuoden 2023 erä- ja luonto-opaskoulutukseen alkaa 25.10.
17.10.2022

Haku vuoden 2023 erä- ja luonto-opaskoulutukseen alkaa 25.10.

Eräopas vaakakuva.png

Seuraava erä- ja luonto-opaskoulutus alkaa maaliskuussa 2023! Koulutukseen haku aukeaa 25.10. ja se kestää 2.12. saakka.

Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voit suorittaa luontoalan ammattitutkinnon valmistuen erä- ja luonto-oppaaksi. Erä- ja luonto-oppaan työ on ennen kaikkea kansainvälistä asiakaspalvelua ja elämyspalveluiden tuottamista monipuolisissa työtehtävissä. Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa 2023 ja hakuaika siihen on 25.10.-2.12.2012!

 

Koulutuksen laajuus on 150 osaamispistettä ja se kestää noin yhden vuoden riippuen omasta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasta.

 

Opiskelu on päätoimista ja se tapahtuu lähiopetuksessa Inarissa Toivoniemessä. Koulutusmaksu on 300€, joka ei sisällä ruokailuja.

 

Lue koulutuksesta lisää nettisivuiltamme https://www.sogsakk.fi/fi/Hakijalle/Koulutustarjonta/Era--ja-luonto-opas

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää