Valikko
Juttua Pohjois-Lapin kalasta 28.3. klo 12-17 Sajoksessa, talvikalastusvideot julki
EtusivuTietoa meistäJuttua Pohjois-Lapin kalasta 28.3. klo 12-17 Sajoksessa, talvikalastusvideot julki
18.3.2019

Juttua Pohjois-Lapin kalasta 28.3. klo 12-17 Sajoksessa, talvikalastusvideot julki

IMG_20181220_114136.jpg

Kyelikietâ-hankkeen viimeiset kaksi kalastuksen opetusvideota julkaistaan nyt. Inarin siian juomustusvideo löytyy jo Youtubesta linkistä: Siian verkkokalastusta talvella Inarijärvellä.

Lokalla kuvattu mateen rysäkalastusvideo julkaistaan to 28.3., hankkeen kalastusaiheisen tilaisuuden yhteydessä. Inarissa, Sajoksessa järjestettävässä tilaisuudessa katsotaan hankkeen videot ja kuullaan mm. kalastajien, viranomaisten ja kokin ajatuksia kalasta ja kalastuksesta Pohjois-Lapissa. Paikalla on mm. hotelli Kultahovin Heikki Nikula. Tilaisuus on avoin kaikille kaupallisesta kalastuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Ohjelma 28.3.2019

 


koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää