Valikko
Koronatilanteesta johtuen lukuvuonna 2020-2021 koulutus toteutetaan monimuotoisesti.
EtusivuTietoa meistäKoronatilanteesta johtuen lukuvuonna 2020-2021 koulutus toteutetaan monimuotoisesti.
26.5.2020

Koronatilanteesta johtuen lukuvuonna 2020-2021 koulutus toteutetaan monimuotoisesti.

Korona_info.jpg

Lähiopetuksena toteutetaan opetus, jota ei ole mahdollista toteuttaa etäopetuksena.

Tulevan lukuvuoden toteutusta suunnitellaan parhaillaan. Linjavastaavat/ofelaš-ohjaajat tiedottavat jatkavia opiskelijoita alakohtaisesti tulevan lukuvuoden suunnitelmista tarkemmin viimeistään viikon 25 aikana Wilmassa. Kesän aikana asiasta tiedotetaan oppilaitoksen www-sivuilla - Ajankohtaista - Koronainfo. Tästä tiedotetaan aloittavia opiskelijoita myös valintakirjeissä. Mahdolliset lisätiedustelut opintotoimistosta (opintotoimisto@sogsakk.fi, puh. 040 707 3793).
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää