Valikko
Koronavirusepidemian leviämisen hidastaminen
EtusivuTietoa meistäKoronavirusepidemian leviämisen hidastaminen
13.3.2020

Koronavirusepidemian leviämisen hidastaminen

SAKK.png

Saamelaisalueen koulutuskeskus on päivittänyt koronavirusepidemiaan varautumisen toimintaohjeitaan 13.3.2020. Oppilaitos siirtyy etäopetukseen ja pääosin etätyöskentelyyn maanantaista 16.3.2020 alkaen 9.4.2020 asti. Opiskelijat eivät saavu oppilaitoksen tiloihin etäopetuksen aikana. Asuntola suljetaan. Lyhytkoulutukset keskeytetään ja kaikkien alkavien koulutusten aloitusajat selviävät myöhemmin. 

Vierailijoita ei oteta vastaan. Oppilaitoksen ovet ovat lukittuina. Henkilökunnan työskentely oppilaitoksen tiloissa tapahtuu vain rehtorin luvalla. 

Opiskelijoita ja henkilökuntaa kehotetaan välttämään tilanteita ja paikkoja, joissa on korkea Koronavirukselle altistumisen vaara, sekä seuraamaan aktiivisesti viranomais- ja oppilaitoksen tiedotusta. 
 
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää