Valikko
Koulukuljetukset
28.5.2021

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset.jpg

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää koulukuljetuksen välille Ivalo-Inari-Ivalo koulupäivinä 16-paikkaisella linja-autolla.

Kuljetusta tarvitsevat täyttävät valintakirjeen mukana saamansa koulukuljetushakemuksen tai pyydettäessä erikseen koululta saatavan hakemuksen. Hakemus on tulossa myös nettisivuillemme tulostettavaksi.

 Koulukuljetukseen ovat ensisijaisia oppivelvolliset, seuraavaksi alaikäiset ja sitten muut koulumatkatukeen oikeutetut. Heille kuljetus ei maksa mitään, mutta heidän on haettava KELAn koulumatkatukea ja saatava siitä myöntävä päätös. Tuki maksetaan koululle, joka järjestää koulukuljetuksen.

 Lukuvuosiopiskelijat (kieli- ja medialinjalaiset) eivät ole oikeutettuja koulumatkatukeen, paitsi maksuttomat oppivelvolliset. Lukuvuosiopiskelijat voivat anoa kuljetuspaikkoja koulukuljetushakemuksella mikäli bussissa tilaa. Maksu on lukuvuosiopiskelijoilta 6€/suunta.

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää