Olahahttivuohta fierpmis ja dokumeanttain -skuvlenwebinára | Saavutettavuus verkossa ja dokumenteissa -koulutuswebinaari
EtusivuTietoa meistäAjankohtaistaOlahahttivuohta fierpmis ja dokumeanttain -skuvlenwebinára | Saavutettavuus verkossa ja dokumenteissa -koulutuswebinaari
18.3.2021

Olahahttivuohta fierpmis ja dokumeanttain -skuvlenwebinára | Saavutettavuus verkossa ja dokumenteissa -koulutuswebinaari

Saavutettavuuskoulutus (1200 x 628) .png

Áigi/Aika be/pe 9.4.2021  dmu/klo 13.30 - 15.30 Skuvlejeaddjin/kouluttajana Kari Selovuo, Corellia Oy.

Árktalaš pedagogihkka II, sámeoahpahusa digifierpmádat -prošeakta lágida skuvlejumi olahahttivuođa birra. Skuvlejeaddjin lea Kari Selovuo Corellia Oy:s. Skuvlejumis geavahit suomagiela.

Skuvlejumi ulbmiljoavkun leat sámeguovllu vuođđo- ja joatkkaskuvladási oahpahus- ja bagadallanbargit, skuvlen- ja oahppamateriálabargit sihke eará oahpahusdoaimma ja olbmot geat barget digitálalaš teknologiijain iežas bargguin oahpahusa olis.

Skuvlejumi ulbmilin lea fállat guovddáš dieđuid olahahttivuođa ja dasa laktáseaddji direktiivva birra. Skuvlejumis oahppá maid makkár áššiid berre váldit vuhtii barggadettiin digitála oahppomateriálaiguin ja oahppanbirrasiiguin.

Skuvlejupmi ordnejuvvo Zoom Meeting –birrasis ja oassálastinrávvagat čuvvot šleađgapoastta mii boahtá almmuheami oktavuođas. Áinnas muitte vurket oassálastinrávvagiid ja -liŋkka.

Dieđiheapmi liŋkkas: https://link.webropolsurveys.com/S/E5A0D6C3B9F46CEC

Skuvlejupmi báddejuvvo ja báddi lasihuvvo prošeavtta neahttasiidui: www.sogsakk.fi/arktistapedagogiikkaa2/tapahtumat

Olahahttivuođa gáibádusaid birra eanet: https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/ dahje https://corellia.fi/kurssit/saavutettavuus/saavutettavuuden-vaatimukset/

Corellia Oy skuvlejumiid birra sáhttá lohkat sin neahttasiidduin: https://corellia.fi/kurssit/saavutettavuus/

***************

Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hanke (ESR) järjestää webinaarikoulutuksen saavutettavuusdirektiivistä. Kouluttajana toimii Kari Selovuo Corellia Oy:stä. Koulutuskieli on suomi.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat saamelaisalueen perus- ja toisen asteen opetus- ja ohjaushenkilöstö, koulutus- ja oppimateriaalityöntekijät sekä muut opetustoimen ja digitaalisen teknologian opetuskäytön parissa työskentelevät.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa kohderyhmälle saavutettavuusdirektiivin keskeinen sisältö ja miten heidän tulee ottaa se huomioon omassa työssään (mm. digitaaliset opetusmateriaalit ja oppimisympäristöt).

Koulutus toteutetaan Zoom Meeting -ympäristössä, jonne osallistumisohjeet saa ilmoittautumisen paluuviestinä. Muista tallettaa osallistumisohjeet ja –linkki.

Ilmoittautuminen lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/E5A0D6C3B9F46CEC

Webinaari tallennetaan, linkki tallenteeseen viedään hankkeen tapahtumat-sivulle, osoitteeseen www.sogsakk.fi/arktistapedagogiikkaa2/tapahtumat

Saavutettavuusvaatimuksista voi lukea lisää: : https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/ tai https://corellia.fi/kurssit/saavutettavuus/saavutettavuuden-vaatimukset/

Corellia Oy:n koulutuksista voi lukea lisää heidän verkkosivuiltaan: https://corellia.fi/kurssit/saavutettavuus/

***************

http://www.sogsakk.fi/arktistapedagogiikkaa2

https://www.facebook.com/arktistapedagogiikkaa/

 

Arktista_pedagogiikkaa_II_logo_tekstilla.jpg

SAKK_logo_ilman_os.jpg

 

VipuvoimaaEU_2014_2020_suomi_väri.png EU_ESR_suomi_väri.png

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää