Valikko
Opiskelijakuljetukset Ivalo-Inari-Ivalo
EtusivuTietoa meistäOpiskelijakuljetukset Ivalo-Inari-Ivalo
10.6.2019

Opiskelijakuljetukset Ivalo-Inari-Ivalo

aloituskuva.jpg

Kuljetukset lähtevät koulupäivinä Ivalosta Petsamontie 5:n parkkialueelta klo 8.00.
Paluu Inarista ma-to klo 15.30 ja pe 13.40 Petsamontie 5:een.

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää opiskelijakuljetukset koulupäivisin maksutta  myönteisen koulumatkatukipäätöksen saaneille ammatillisen perustutkinto-koulutuksen opiskelijoille välille Ivalo-Inari-Ivalo. Muille opiskelijoille kuljetus on maksullinen.

Kyytiin otetaan ensisijaisesti SAKK:n koulumatkatuen piirissä olevia opiskelijoita, mutta myös muut voivat käyttää palvelua maksua vastaan.

Matkan hinta on henkilökuntaan kuuluville ja muille kuin koulumatkatukeen oikeutetuille opiskelijoille 6 €/suunta ja muille matkustajille 8 €/suunta. Hinta maksetaan kuljettajalle.

Opiskelijat voivat jättää autot päiväksi parkkiin ko. parkkialueelle klo 8-16.00. Autot tulee jättää parkkipaikan perimmäiseen itäpuolen nurkkaan.

Kuljetuspalvelun hoitaa Ilmari Slant Ky. 

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää