Valikko
Škoouʹltemkääzzkõõzz
OuddseiʹddKääzzkõõzzŠkoouʹltemkääzzkõõzz
Hae opiskelemaan

Sakk:ssa voit opiskella ammattiin henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan omaa polkuasi.

Tutustu koulutustarjontaan
Lyhytkoulutukset

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää saamen kielen ja kulttuurin opetuksena lyhyitä koulutuksia pääasiassa eri puolilla saamelaisaluetta. Lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita lyhytkoulutuksia järjestetään alueen tarpeisiin mm. alkoholilainsäädäntö, hygieniaosaaminen, tulityö, työturvallisuus, matkailun turvallisuuspassi

Tutustu
Oppisopimuskoulutus

Ammatillisen koulutuksen uudistuneen lainsäädännön myötä myös Saamelaisalueen koulutuskeskus voi tarjota mahdollisuuksia koulutuksen toteuttamiseen oppisopimuksella.

Henkilöstökoulutus

Yritysten tarpeisiin järjestetään henkilöstökoulutusta yhteisesti sovittavien sisältöjen ja aikataulujen mukaisesti. Ota yhteys opintotoimistoon tai lähetä viesti, niin otamme yhteyttä.

Koulutuksen järjestämisluvan mukaiset tutkinnot

Saamelaisalueen koulutuskeskuksella on mahdollisuus järjestää järjestämisluvan mukaisia tutkintokoulutuksia ja näihin tutkintoihin liittyvää ammatillista osaamista syventävää tai täydentävää koulusta, jonka tavoitteena ei ole tutkinnon tai sen osan suorittaminen.

Lataa tiedosto (.pdf)
Työvoimakoulutus

Yhteistyössä TE-hallinnon kanssa Saamelaisalueen koulutuskeskuksella on mahdollisuus järjestää työvoimakoulutusta alueen työelämän tarpeisiin.

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Looǥǥ laazz
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Looǥǥ laazz
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Looǥǥ laazz
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Looǥǥ laazz
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Looǥǥ laazz
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Looǥǥ laazz