Valikko
SAKK:ssa opiskelijasta pidetään huolta. Hyvä ilmapiiri. Mahtava koulu. Täällä oppii ja viihtyy.
Erittäin asiantuntevaa ja ammattitaitoista opetusta perinteisistä saamenkäsitöistä. Pajatilat työkoneineen ja työkaluineen hyvät.
Inarin kunta on myös todella kaunista aluetta jossa mieli lepää rankankin opiskeluviikon jälkeen.
Täällä on hyvä sivistää itseään, meistä on pidetty hyvää huolta opintoihin liittyvissä asioissa. Jaksamista on edesauttanut keittiön tarjoama maukas ruoka ja siisti ympäristö.
Suosittelen lämpimästi opintoja SAKK:ssa kaikille. SAKK:ssa on mielenkiintoisia opintolinjoja, ammattitaitoisia opettajia, hyvä yhteishenki ja paras kouluruoka ikinä.
Ehdottomasti suosittelen. On tärkeää, että meillä on pohjoisessa oppilaitos, joka tarjoaa laadukasta opetusta.
Koulu on ollut unelmieni täyttymys ja sieltä on löytynyt uusia näkökulmia ja teitä maailmalle. Koulu on todella monipuolinen ja ihmisiä joka puolelta! Myös ulkomailta. Ymmärrän hyvin, miksi moni opiskelee SAKK:ssa monia linjoja! SAKK:een oli myös matala kynnys tulla, mikä oli hyvä.
SAKK on ainutlaatuinen paikka ja sieltä saa todella laadukasta opetusta. Opiskeluilmapiiri on mahtava. Paras paikka opiskella saamelaista kulttuuria.
SAKK:ssa opiskelu on ollut mukavaa ja opettajat ja muu henkilökunta koululla ovat hyvin helposti lähestyttäviä. Apua saa varmasti asiaan kuin asiaan.
Remontin aikaiset järjestelyt
Ajankohtaista
21.2.2024

Valtakunnallisen toisen asteen yhteishaku on 20.2.-19.3.2024. 👉Aika hakea syksyllä 2024 alkaviin opintoihin on NYT!👈

19.6.2023

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen (SAKK) perusparannus- ja Paja-rakennuksen uudisrakennushanke Inarissa etenee suunnitellusti. Hankkeen rakennuttajana toimiva Senaatti-kiinteistöt ja rakennus- ja pääurakoitsijaksi valittu Juto Rakennus Oy allekirjoittivat hankkeen urakkasopimuksen, ja rakennustyöt käynnistyvät saman tien.

15.6.2023

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää passikoulutuksia. Katso ajankohtainen koulutustarjonta ja uudet sähköiset ilmoittautumislomakkeet passikoulutukset-sivultamme.

2.6.2023

Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta valmistui tänä keväänä ammattiin 30 henkilöä, jotka suorittivat oman alansa perustutkinnon. Saamelaisalueen koulutuskeskus onnittelee kaikkia valmistuneita, myös osatutkinnon suorittaneita, ja toivottaa kaikille hyvää kesää!

16.3.2023

Työvoimakoulutusten haku on alkanut. Voit hakeutua opiskelemaan matkailualan, ravintola- ja catering-alan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa työvoimakoulutuksena!