Valikko
SAKK:ssa opiskelijasta pidetään huolta. Hyvä ilmapiiri. Mahtava koulu. Täällä oppii ja viihtyy.
Erittäin asiantuntevaa ja ammattitaitoista opetusta perinteisistä saamenkäsitöistä. Pajatilat työkoneineen ja työkaluineen hyvät.
Inarin kunta on myös todella kaunista aluetta jossa mieli lepää rankankin opiskeluviikon jälkeen.
Täällä on hyvä sivistää itseään, meistä on pidetty hyvää huolta opintoihin liittyvissä asioissa. Jaksamista on edesauttanut keittiön tarjoama maukas ruoka ja siisti ympäristö.
Suosittelen lämpimästi opintoja SAKK:ssa kaikille. SAKK:ssa on mielenkiintoisia opintolinjoja, ammattitaitoisia opettajia, hyvä yhteishenki ja paras kouluruoka ikinä.
Ehdottomasti suosittelen. On tärkeää, että meillä on pohjoisessa oppilaitos, joka tarjoaa laadukasta opetusta.
Koulu on ollut unelmieni täyttymys ja sieltä on löytynyt uusia näkökulmia ja teitä maailmalle. Koulu on todella monipuolinen ja ihmisiä joka puolelta! Myös ulkomailta. Ymmärrän hyvin, miksi moni opiskelee SAKK:ssa monia linjoja! SAKK:een oli myös matala kynnys tulla, mikä oli hyvä.
SAKK on ainutlaatuinen paikka ja sieltä saa todella laadukasta opetusta. Opiskeluilmapiiri on mahtava. Paras paikka opiskella saamelaista kulttuuria.
SAKK:ssa opiskelu on ollut mukavaa ja opettajat ja muu henkilökunta koululla ovat hyvin helposti lähestyttäviä. Apua saa varmasti asiaan kuin asiaan.
Ajankohtaista
10.6.2024

Tervetuloa sekä uusille että jatkaville opiskelijoille takaisin opintojen pariin jälleen 13.8.2024. Aloitamme yhteisellä lounaalla klo 11.15 sekä Inarin että Toivoniemen toimipisteissä.

10.6.2024

Lue lisää (englanniksi) yhteispohjoismaisesta elokuvahankkeestamme, joka saattaa mahdollistaa juuri Sinulle unelmiesi harjoittelupaikan saamelaisen joikumusikaali Árrun tuotantoon.

31.5.2024

Lue blogista apulaisrehtori Satu Gahmbergin kevätjuhlapuhe ja katso kuvat valmistuneista ja kevätjuhlista! Hyvää kesää kesää kaikille!

29.5.2024

Kevätjuhlia vietetään Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen auditorio Dollassa 31.5. klo 9.00 alkaen. Juhlan jälkeen kakkukahvit koululla. Tervetuloa opiskelijat, valmistuvien opiskelijoiden lähipiiri, henkilökunta ja SAKK:sta eläköityneet!

29.5.2024

Haemme Saamelaisalueen koulutuskeskukseen apulaisrehtorin viransijaista ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

2.5.2024

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen rehtori ja Lapin yliopiston alumni (KTK) Eeva-Liisa Rasmus-Moilanen on valittu Lapin yliopiston hallitukseen. Lapin yliopiston hallituksessa on 11 jäsentä, joista viisi tulee yliopistoyhteisön ulkopuolelta ja kuusi yliopiston sisältä. Hallituksen toimikausi on 1.1.2024-31.12.2026.