Valikko
Ajankohtaista
EtusivuAjankohtaista
10.6.2024

Tervetuloa sekä uusille että jatkaville opiskelijoille takaisin opintojen pariin jälleen 13.8.2024. Aloitamme yhteisellä lounaalla klo 11.15 sekä Inarin että Toivoniemen toimipisteissä.

10.6.2024

Lue lisää (englanniksi) yhteispohjoismaisesta elokuvahankkeestamme, joka saattaa mahdollistaa juuri Sinulle unelmiesi harjoittelupaikan saamelaisen joikumusikaali Árrun tuotantoon.

31.5.2024

Lue blogista apulaisrehtori Satu Gahmbergin kevätjuhlapuhe ja katso kuvat valmistuneista ja kevätjuhlista! Hyvää kesää kesää kaikille!

29.5.2024

Kevätjuhlia vietetään Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen auditorio Dollassa 31.5. klo 9.00 alkaen. Juhlan jälkeen kakkukahvit koululla. Tervetuloa opiskelijat, valmistuvien opiskelijoiden lähipiiri, henkilökunta ja SAKK:sta eläköityneet!

29.5.2024

Haemme Saamelaisalueen koulutuskeskukseen apulaisrehtorin viransijaista ajalle 1.8.2024-31.7.2025.

2.5.2024

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen rehtori ja Lapin yliopiston alumni (KTK) Eeva-Liisa Rasmus-Moilanen on valittu Lapin yliopiston hallitukseen. Lapin yliopiston hallituksessa on 11 jäsentä, joista viisi tulee yliopistoyhteisön ulkopuolelta ja kuusi yliopiston sisältä. Hallituksen toimikausi on 1.1.2024-31.12.2026.

3.4.2024

Luonto-ohjaajaksi valmistuva Tanja Salmi ja matkailupalvelujen tuottajaksi valmistuva Petra Suontausta kertovat SAKK:n uusimmassa Pohjoiset polut -blogipostauksessa, minkälaisen elämänmuutoksen he ovat tehneet muuttamalla pohjoisimpaan Lappiin ja hakeutumalla uusille urille SAKK:n koulutuksen kautta.

3.4.2024

AVOIN KIRJE AIKUISKOULUTUSTUEN KORVAAVISTA JÄRJESTELMISTÄ

19.6.2023

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen (SAKK) perusparannus- ja Paja-rakennuksen uudisrakennushanke Inarissa etenee suunnitellusti. Hankkeen rakennuttajana toimiva Senaatti-kiinteistöt ja rakennus- ja pääurakoitsijaksi valittu Juto Rakennus Oy allekirjoittivat hankkeen urakkasopimuksen, ja rakennustyöt käynnistyvät saman tien.

15.6.2023

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää passikoulutuksia. Katso ajankohtainen koulutustarjonta ja uudet sähköiset ilmoittautumislomakkeet passikoulutukset-sivultamme.

Edellinen 1 2 3 ... 5 6 7Seuraava
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää