Valikko
Koulutustarjonta
EtusivuHakijalleKoulutustarjonta

Voit hakea lähes kaikkiin koulutuksiimme ympäri vuoden. Tule opiskelemaan ammatillinen tutkinto tai täydennä osaamistasi opiskelemalla tutkinnon osia.

Myös oppisopimuskoulutuksiin on jatkuva haku. Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jossa pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Oppisopimuksen kesto vaihtelee riippuen koulutuksen tavoitteista ja opiskelijan aikaisemmin hankkimasta osaamisesta.

Tutustu koulutustarjontaan, löydä alasi ja hae koulutukseen! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Kysy koulutuksista opintotoimistolta puh. 040 707 3793 tai opinto-ohjaajalta puh. 040 723 7201 tai jätä viesti alla olevaan chatiin.

Työvoimakoulutus ja opiskelu työttömyysetuudella
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää