Valikko
Kylätyöntekijä saamelaisalueella -koulutus
EtusivuHankkeetKylätyöntekijä saamelaisalueella -koulutus

Kylätyöntekijä saamelaisalueella -koulutus

Tavoite
Opiskelija saa valmiuksia työskennellä kylätyöntekijänä saamelaisalueella. Koulutuksen myötä oppija hallitsee kylätyöntekijän toimenkuvaan kuuluvan asiakkaan arvokkaan ja kulttuurilähtöisen kohtaamisen.   Koulutuksen aikana saadaan valmiuksia asiakkaan hyvinvointia tukevaan sekä osallistavaan, ja toimintakykyä edistävään työskentelyyn. Koulutus sisältää eri vuodenaikojen mukaan tapahtuvat kulttuurilähtöiset työt sekä työvälineiden turvallisen käytön ja huollon. Lisäksi oppija saa valmiuksia kestävän kehityksen moninaisuuden huomioimiseen työssään sekä ymmärtää työhyvinvoinnin merkityksen asiakastyössä.

Toteutus
15.1.-31.10.2024

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille kylätyöntekijän työstä kiinnostuneille.

Koulutuspaikka
Saamelaisalueen koulutuskeskus, Menesjärventie 4, Inari. Koulutus toteutetaan työelämälähtöisesti. Koulutukseen osallistuvien työpaikat järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Rahoitus
Jotpa - 
Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus on koulutuksen ja osaamisen uusi toimija, jonka tavoitteena on edistää työikäisen väestön osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Jotpa rahoittaa osaamispalveluiden toteuttamista hankinnoilla ja valtionavustuksilla. 
74 701 €

Yhteystiedot
Anne Kaisanlahti, anne.kaisanlahti@sogsakk.fi

 

kylätyöntekijä_logot.png

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää