Valikko
Kansainvälisyys
EtusivuOpiskelijalleKansainvälisyys

Sakk:n opiskelijat voivat suorittaa osan opinnoistaan vaihto-opiskelijana ulkomailla.

Vaihto-opiskelu

Vaihto-opiskelu on helppo ja turvallinen tapa lähteä maailmalla oppimaan ja kokemaan uutta. Vaihto-opiskelu antaa arvokasta kansainvälistä kokemusta samalla kun saat uusia ystäviä, kehität kielitaitoasi ja sekä koet unohtumattomia hetkiä uudessa maassa. Opiskelijavaihtoon lähtö vaatii rohkeutta ja avarakatseisuutta, mutta se kannattaa. Vaihto-opiskelu avartaa ja kasvattaa.

Työpaikalla tapahtuva oppiminen ulkomailla

Työpaikalla tapahtuva oppiminen voidaan toteuttaa suunnitellusti myös ulkomailla, jos se vastaa tutkinno/tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksia ja tavoitteita. Ulkomailla tapahtuvasta oppimisesta tulee olla etukäteen sovittu ja alustava suunnitelma tulee kirjata HOKSiin. Työpaikalla tapahtuva oppiminen ulkomailla on tarkoitettu pääasiassa 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille, joiden opinnot ovat edenneet suunnitellusti.

Lisätietoja
Mika Aromäki

Mika Aromäki

Oppilaitoksen vaihto-opiskeluasiat 040 726 0249

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää