Valikko
Koulukuljetukset Ivalo-Inari-Ivalo
EtusivuOpiskelijalleKoulukuljetukset

Koulukuljetukset Ivalo-Inari-Ivalo

Saamelaisalueen koulutuskeskus järjestää koulukuljetuksen välille Ivalo-Inari-Ivalo koulupäivinä 16-paikkaisella linja-autolla.

Koulukuljetus Ivalo – Inari – Ivalo järjestetään hakemusten perusteella ensisijaisesti perustutkintoa suorittaville alaikäisille opiskelijoille tai sosiaalisin perustein. Hakemus tulee lähettää viimeistään 22.7.2022. Linkki hakemukseen löytyy sähköpostilla lähetetystä opiskelupaikkailmoituksesta sekä suoraan osoitteesta https://www.sogsakk.fi/loader.aspx?id=c6b76c09-f902-42ca-8f58-bd2d07a7b412.

Koulukuljetukseen ovat ensisijaisia oppivelvolliset, seuraavaksi alaikäiset ja sitten muut koulumatkatukeen oikeutetut. Heille kuljetus ei maksa mitään, mutta heidän on haettava KELAn koulumatkatukea ja saatava siitä myöntävä päätös. Tuki maksetaan koululle, joka järjestää koulukuljetuksen.

Lukuvuosiopiskelijat (kieli- ja medialinjalaiset) eivät ole oikeutettuja koulumatkatukeen, paitsi maksuttomat oppivelvolliset. Lukuvuosiopiskelijat voivat hakea kuljetuspaikkoja koulukuljetushakemuksella mikäli bussissa tilaa. Maksu on lukuvuosiopiskelijoilta 6,80 € / suunta.

Linja-autokuljetukset lähtevät koulupäivinä Ivalosta Petsamontie 5:n parkkialueelta klo 8.00.
Paluu Inarista ma-to klo 15.30 ja pe 13.40 Petsamontie 5:een. Koulun aloituspäivänä ke 10.8.2022 kuljetus lähtee Ivalosta poikkeuksellisesti klo 10.45.

 

Koulukuljetushakemus
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää