Valikko
Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Olisitko kiinnostunut monipuolisista asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävistä? Haluaisitko olla markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun osaaja? Onko sinulla alan työkokemusta, mutta tutkinto puuttuu? Koetko tarvetta päivittää tai laajentaa osaamistasi? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, liiketoiminnan perustutkinnon opiskelu Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voisi olla oikea vaihtoehto juuri sinulle!

Tutkintonimike

Merkonomi

Alkaa

Koulutus alkaa 13.8.2024

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Työelämän monitaituri

Liiketoiminnan osaajia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla. Merkonomi voi työskennellä yrityksissä, yhteisöissä ja julkishallinnon palveluksessa ja työhön voi sisältyä esimerkiksi asiakaspalvelua ja myyntiä, toimistopalveluja, taloushallinnon työtehtäviä, palvelumuotoilua sekä markkinointia. Liiketoiminnan alan työtehtävissä korostuvat hyvät digitaidot, viestintä- ja vuorovaikutustaidot, verkostoitumistaidot sekä kyky kohdata ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Merkonomi onkin todellinen liiketoiminnan moniottelija!

Yksilöllinen opintopolku

Liiketoiminnan opiskelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Osaamista hankitaan oppilaitoksella opiskelun lisäksi myös verkko-oppimisympäristöissä, erilaisissa työelämälähtöisissä projekteissa sekä työelämäjaksoilla. Osaaminen osoitetaan ensisijaisesti näytössä, jossa opiskelija tekee käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa. Jokaiselle opiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka avulla suunnitellaan juuri hänen tavoitteitaan ja tarpeitaan vastaava opintopolku. HOKSissa tunnistetaan ja tunnustetaan opiskelijan aiempi osaaminen ja suunnitellaan, mitä uutta osaamista hän hankkii, miten osaaminen osoitetaan sekä millaista ohjausta ja tukea opiskelija opinnoissaan tarvitsee.

Lisätietoja