Valikko
Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Kiinnostaako sinua myynti ja asiakaspalvelu? Haluaisitko olla markkinoinnin osaaja? Onko sinulla alan työkokemusta, mutta tutkinto puuttuu? Houkuttelisiko oppisopimuskoulutus? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, liiketoiminnan perustutkinnon opiskelu Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voisi olla juuri sinulle oikea vaihtoehto.

Tutkintonimike

Merkonomi

Alkaa

Koulutus alkaa elokuussa 2024.

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Monipuolista opiskelua

Liiketoiminnan opiskelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Opintojen aikana perehdytään asiakaspalveluosaamiseen, työyhteisötaitoihin, myyntiin ja markkinointiin, taloushallintoon sekä digitaitoihin. Osaamista hankintaan lähiopetuksen lisäksi myös erilaisissa työelämälähtöisissä projekteissa sekä verkko-oppimisympäristöissä. Osaaminen osoitetaan näytössä työelämässä oppimisen jaksoilla.

Yksilöllinen opintopolku

Merkonomi on asiakaspalvelun ammattilainen, joka voi työskennellä myynti- ja palvelutehtävien lisäksi markkinointiviestinnän, mainonnan ja taloushallinnon parissa. Opiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka avulla suunnitellaan juuri hänen tavoitteitaan ja tarpeitaan vastaava opintopolku.

Lisätietoja