Valikko
Luonto ja vapaa-ajan toiminta
EtusivuHakijalleLuonto ja vapaa-ajan toiminta

Mielekkäät vapaa-ajan harrastukset tukevat opiskelua. Liikunta kaikissa muodoissaan ja kulttuuriharrastukset tarjoavat mukavaa vastapainoa opiskelulle.

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen asuntoloissa on kuntosalit. Asuntola Jeeran kuntosalille pääsee pääoven kautta. Harrastetilassa on pingis- ja biljardipöytä sekä kangaspuut. Toivoniemessä on pienimuotoinen kuntosali ja pingispöytä. Toivoniemessä on myös Suomen pohjoisin frisbeegolfkenttä. Kiekkoja saa lainaan asuntolan henkilökunnalta.

Kuljetukset asuntoloilta

SAKK varaa Inarin kunnalta liikuntasalivuoron, jonne järjestetään kuljetus asuntoloilta. Harrastustoimintaa järjestävät myös mm. Inarin kunta, kansalaisopisto ja seurakunta. Kirjastoauto pysähtyy asuntoloiden pihalla tiistaisin. Opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää ilmaiseksi Ivalon uimahallia ja Ivalon urheilutalon kuntosalia. Uimahallilla ja kuntosalilla on vihko, jonne opiskelijat kirjoittavat nimensä käyttäessään palveluja.

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää