Valikko
Inarinsaamen kieli, alkeiden jatko 7 osp
EtusivuVirtuaalikouluKoulutustarjotinInarinsaamen kieli, alkeiden jatko 7 osp

Inarinsaamen kieli, alkeiden jatko 7 osp

Koulutus sisältää 96 vuorovaikutteista etäoppituntia sekä 30 h tehtäviin liittyvää itsenäistä työskentelyä. Ensimmäisellä opetuskerralla järjestetään perehdytys etävälineisiin ja opiskeluympäristöihin.

Tavoitteet
Opiskelijalla on perustiedot inarinsaamen keskeisestä kieliopista, rakenteista ja perussanavarasto. Hän lukee helppoja tekstejä, osaa keskustella helpoista aiheista sekä kirjoittaa saameksi lyhyitä kirjoitelmia ja viestejä.

Toteutus
Koulutus toteutetaan Saamelaisalueen koulutuskeskuksen omille opiskelijoille ja tarjotaan yhtäaikaisesti koulutuskeskuksen ulkopuolisille osallistujille etäopintoina Microsoft Teams -järjestelmässä. SAKK:n omien opiskelijoiden ei tarvitse hakea tätä kautta inarinsaamen jatkokoulutukseen; haku koskee vain talon ulkopuolisia.

Etäopiskelu vaatii opetusvälineiksi seuraavaa: tietokone (älä käytä mobiililaitteita osallistumineen), internetyhteys, USB-headsetit (kuulokemikrofonit), webkamera ja inarinsaamen fontit.

Ohjelmistoista ja niihin perehdyttämisestä vastaa koulutuksen järjestäjä. Opiskelijan vastuulla ovat opiskeluvälineet ja oppimateriaalien hankinta. Opiskelijalle annetaan tunnukset oppimisympäristöihin hänen hankittuaan etäopintojen edellyttämät opiskeluvälineet.

Lisäksi opinnoissa käytetään Googlen pilvipalveluita ja muita hyödyllisiä verkkosovelluksia.

Tutkintonimike

Alkaa

Ma 4.9.2023 klo 8.50-11.10

Laajuus

7 osp (126 h)

Hakuaika

Haku 18.8.2023 saakka.

Jatkuva haku

Sijainti

Microsoft Teams

Opetusmuoto

Etäopetus + verkko

Maksut

Koulutus on maksuton, mutta mikäli osanottaja keskeyttää opinnot, perimme 50 €:n keskeyttämismaksun koulutuksen järjestämiskuluihin. Keskeyttäneen tilalle voidaan ottaa varasijalta osanottaja.

Tutustu myös näihin
Lisätietoja
Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

suunnittelija, virtuaalikoulu 040 378 0304 virtuaali@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

040 723 7309 kanslia@sogsakk.fi