Valikko
Garraduodji girjjis lea ammustuvvamin nubbi preanttus
EtusivuTietoa meistäGarraduodji girjjis lea ammustuvvamin nubbi preanttus
15.8.2018

Garraduodji girjjis lea ammustuvvamin nubbi preanttus

Garraduodji_kansi_V7.jpg

Girji lea davvisámegillii.

Girji lea davvisámegillii. Garraduodji girji leá vuovdimassii Duodji Shop gávppis Anáris (https://www.duodjishop.fi/). Girjji fitne maid sin neahttagávppi bokte. Girji lea veháš dievasmahttojuvvon ja dal das lea mielde maid tearbmalistu, mii lea oaidminis maid Sámi oahpahusguovddáža neahttasiidduin čujuhusas http://www.sogsakk.fi/fi/Garraduodji. Girjji lea Sámi oahpahusguovddáš buvttadan ja dan lea doimmahan Sámmol Jon Jovnna / Jouni S. Laiti.
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää