Valikko
Hanki onnistunut etätapahtuma!
EtusivuTietoa meistäHanki onnistunut etätapahtuma!
22.2.2021

Hanki onnistunut etätapahtuma!

Etäjärjestelmät.png

Ota yhteyttä Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Virtuaalikouluun virtuaali@sogsakk.fi, niin katsotaan Teille sopivin vaihtoehto!

Tarvitsetko apua etätapahtuman järjestämiseen?

  

Ei hätää sillä meiltä saat apua sopivan etäjärjestelmän löytämiseen sekä reaaliaikaisen tuen etätapahtumaasi. Voimme tarjota toteutusta Zoomilla, Teamsilla tai Adobe Connectilla. Lisäksi Zoomilla on mahdollisuus myös striimaukseen eli suoratoistoon YouTubeen tai Facebookkiin.

  

Ota yhteyttä Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Virtuaalikouluun virtuaali@sogsakk.fi, niin katsotaan Teille sopivin vaihtoehto!

 

  

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää