Valikko
Koulukuljetushakemus Ivalo-Inari-Ivalo
EtusivuTietoa meistäKoulukuljetushakemus Ivalo-Inari-Ivalo
11.6.2020

Koulukuljetushakemus Ivalo-Inari-Ivalo

Untitled-1_suurennettu.jpg

Koulukuljetus Ivalo-Inari-Ivalo

Koulukuljetus järjestetään ensisijaisesti perustutkintoa suorittaville alaikäisille opiskelijoille tai sosiaalisin perustein. Kuljetukseen sopii rajallinen määrä opiskelijoita. Koulukuljetuksen ehtona on, että opiskelija hakee Kelan koulumatkatukea ja tätä varten opiskelijan tulee käydä heti koulun alettua jättämässä Kelan koulumatkatukihakemus koululla opintotoimistoon. Tuki maksetaan koululle silloin, kun opiskelija kulkee koulun järjestämässä kuljetuksessa. Hakemus tulee lähettää viimeistään 25.6.

 

Hakemus koulukuljetukseen Ivalo-Inari-Ivalo -välille lukuvuodeksi 2020 - 2021

 

 

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää