Valikko
Turvallisuustiimin täydennetty linjaus koronavirusepidemian aikana
EtusivuTietoa meistäTurvallisuustiimin täydennetty linjaus koronavirusepidemian aikana
7.12.2020

Turvallisuustiimin täydennetty linjaus koronavirusepidemian aikana

Korona_info.jpg

Hei,

Inarin kunnan alueella on määrätty koronaan sairastuneita ja tartuntaketjuissa altistuneita karanteeniin johtavan lääkärin määräyksestä. Oppilaitoksen turvallisuustiimi suosittelee vahvasti myös karanteeniin määrätyn henkilön kanssa samassa taloudessa asuvia jäämään omaehtoiseen karanteeniin samaksi ajaksi, kun lääkäri on määrännyt sairastuneen tai altistuneen. Tällä pyrimme ennaltaehkäisemään oppilaitoksen koko toiminnan siirtämistä etäopiskelun- ja työn piiriin.

Opintojen osalta tulee olla yhteydessä Ofelaš-ohjaajaan, joka kartoittaa yhdessä opiskelijan kanssa mahdollisia etä- tai itseopiskelun vaihtoehtoja ko. ajalle.

THL:n Koronakartta:
https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26

Kiitos, että toimit vastuullisesti ja noudatat kunnan sekä oppilaitoksen linjauksia.

Turvallista joulua odottaen!
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää