Valikko
Toiminta Enontekiöllä

Toiminta Enontekiöllä

22.8.2017 “Liikunnallisuus ja toiminnallisuus sekä TVT kielenopetuksessa” -koulutus saamenkielen opettajille. Kouluttajina Virtuaalikoulun saamen kielen ja kulttuurin lehtori Ellen Pautamo sekä koltansaamen opettaja Tauno Ljetoff.

5.5.2017 järjestettiin opettajille Uusi Opettajuus ja uudet mediat -koulutustilaisuus. Kouluttajina Pigga Keskitalo ja Päivi Rasi Lapin yliopistosta, sekä hankkeen työntekijät.

4.5.2017 Enontekiöllä järjestetyn Saamelaisnuorten taidetapahtuman yhteydessä oppilaat saivat tukea ja koulutusta tapahtuman kuvaamiseen iPadeilla. Oppilaat lisäsivät ottamiaan kuvia ja videoita Instagramiin.

Osallistuminen VESO -koulutukseen 1.3.2017. Hankkeen kouluttaja Kalle Sulkamo piti tilaisuudessa esitelmän verkko-opetuksesta ja siihen liittyvistä käytänteistä. Erityisesti Kalle halusi tuoda esiin verkkopalveluita ja sovelluksia, jotka tekevät verkko-opetuksesta monipuolisempaa ja mielekkäämpää. Pohjustuksen jälkeen opettajilla oli mahdollisuus keskustella aiheista henkilökohtaisesti Kallen kanssa. Työtä jatketaan 5.5. Hetassa.

Kalle_Hetassa.jpg

 sakk_vaaka.jpg  vipuvoimaa-high70.jpg eu_sosiaalirahasti-high70.jpg Lapin_yliopiston_logo.png
 
 
 
 
Utsjoki_logo-high70.jpg Inari_Logo_SaameSin-high70.jpg Enontekio_high70.jpg ELY_logo_high70.jpg


koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää