Valikko
Digipedagogiikan hyvät käytänteet peruskoulussa -koulutus
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaistaDigipedagogiikan hyvät käytänteet peruskoulussa -koulutus
27.9.2021

Digipedagogiikan hyvät käytänteet peruskoulussa -koulutus

Oma julkaisu (4).png Kuvituskuva: Digipedagogiikan hyvät käytänteet peruskoulussa -koulutus

Arkista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hanke (ESR) järjestää webinaarikoulutuksen peruskoulun digipedagogiikan hyviin käytänteisiin 12.10.2021 klo 15.30-17.30. Kouluttajana Opetushallituksen nimeämä vuoden 2020 tutoropettaja Päivi Katainen.

Covid-19-pandemia on tuonut opettajille paljon uusia tilanteita ja haasteita, joihin on myös hankkeessa etsitty pikaisia ratkaisuja. Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat vahvistettua jo kertynyttä digiosaamistaan. Koulutuksessa keskitytään käytännönläheisesti digipedagogiikkaan, jolloin opittua voi soveltaa lähi- ja etäopetuksen tilanteisiin. Koulutuksesta osallistuja saa työhönsä hyödynnettävissä olevia toteutustapoja, joita on helppo rakentaa digitaalisen alustan hyödyntäminen osaksi koulupäivän arkea. Digitaalisten työkalujen käytön tarkoitus on helpottaa työtä ilman isoa vaivaa.

Kouluttajana toimii vuoden 2020 tutoropettaja, digipedagogiikan asiantuntija Päivi Katainen, jonka juuret ovat saamelaisalueella. Hän on myös lastentarhan- ja luokanopettaja sekä tieto- ja viestintätekniikan opettaja. Hän toimii mm. Keski-Suomen tutoropettajaverkoston aluekoordinaattorina. Hän on auttanut Arktista pedagogiikkaa II -hanketta myös saamelaisopetuksen digioppimisverkostolle rakennetun Peda.net -ympäristön valmistelutyössä.

Vuoden 2020 tutoropettajan valinnasta voitte lukea lisää Opetushallituksen julkaisemasta verkkoartikkelista.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat saamelaisalueen perus- ja toisen asteen opetus- ja ohjaushenkilöstö, saamelaisten kotiseutualueen ulkopuolella toimivien kuntien saamen kielen opettajat ja opiskelijat sekä saamelaisalueen luokanopettaja-, kasvatustieteen ja mediakasvatuksen opiskelijat ja muut digitaalisen teknologian opetuskäytön parissa työskentelevät ja muut aiheesta kiinnostuneet henkilöt.

Koulutuskielenä on suomi. Koulutus on ilmainen kaikille osallistujille!


Aika: 12.10.2021 klo 15.30-17.30

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/D4B2CD4470B741FC

Koulutus toteutetaan MS Teams-ympäristössä, jonne osallistumisohjeet saa ilmoittautumisen paluuviestinä. Muista tallettaa osallistumisohjeet ja -linkki.

Tervetuloa!Lisätietoja:
Unni Länsman
050 502 1357
unni.lansman (ät) sogsakk.fi

Johanna Laakso
040 549 7429
johanna.laakso (ät) sogsakk.fi

AP_II_tekstilla_lapinakyva_tausta.jpg

Vipuvoimaa EU:lta 2014¬-2020 Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää