Valikko
Minun kulttuuriympäristöni ja -perintöni -opetusmateriaali on julkaistu
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaistaMinun kulttuuriympäristöni ja -perintöni -opetusmateriaali on julkaistu
17.8.2021

Minun kulttuuriympäristöni ja -perintöni -opetusmateriaali on julkaistu

AP_II_tekstilla_ajankohtaista.jpg Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hankelogo

Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hanke on ollut yhteistyössä Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seuran, Saamelaiskäräjien koulutus- ja oppimateriaalitoimiston ja Saamelaismuseo Siidan kanssa koostamassa saamenkielisiä Minun kulttuuriympäristöni ja -perintöni -opetusmateriaaleja.

Materiaalin tavoitteena on tuoda oppilaille näkyväksi saamelainen kulttuuriperintö ja erilaiset kulttuuriympäristöt sekä herättää kiinnostusta niitä kohtaan.

Materiaali on ladattavissa koltan-, inarin- ja pohjoissaamen kielillä Kulttuurin vuosikello -sivuilla (avautuu uuteen ikkunaan).
Materiaali viedään myös Saamelaisopetuksen digioppimisverkoston -verkkoympäristön (avautuu uuteen ikkunaan) materiaalipankkiin Peda.net:iin.

Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hanke

Lisätietoja:
Unni Länsman
unni.lansman (at) sogsakk.fi
Mob. +358 50 502 1357

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää