Valikko
Ajankohtaista
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaista
26.6.2019

Hankkeen toimia on aloitettu kevätlukukauden aikana suunnittelulla ja pienimuotoisella verkostotyökalun kartoitustyöllä sekä verkko-opiskelutoteutuksen suunnittelulla ja rakentamisella mm. Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintoihin.

17.4.2018

Arktista pedagogiikkaa -hanke järjestää koulutuksen 3.5.2018 klo 16.30-19.30. Kouluttajana luokanopettaja, draamapedagogi ja audiovisuaalisen mediakulttuurin opiskelija Mervi Maatela. Hän on ollut myös tuottamassa Suomen suurinta tubekulttuurin tapahtumaan Tubeconia!

13.4.2018

https://sogsakk.wordpress.com/

11.4.2018

Sääʹmnuõri čeäʹppvuõđpeeiʹv vuõigg vuõlttõõzz vuäitak seurrjed addrõõzzâst: www.sogku.fi/live | Sámenuoraid dáiddadáhpáhusa lea vejolaš čuovvut čujuhusas www.sogku.fi/live | Saamelaisnuorten taidetapahtumaa voi seurata osoitteesta www.sogku.fi/live

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää